Izrada web shopa već od 380 €

Izrada web shopa (internet trgovine, ili e-trgovine) se radi tako da se proizvodi i usluge prodaju putem interneta, bez fizičke interakcije između prodavatelja i kupca.

Isplativost internet trgovine ovisi o mnogim čimbenicima, kao što su vrsta proizvoda ili usluge, konkurencija na tržištu, cijene, troškovi poslovanja, marketing strategije i još mnogo toga. Međutim, uopćeno gledajući, internet trgovina ima niz prednosti u odnosu na tradicionalne trgovine, što ju čini vrlo isplativom opcijom za poslovanje.

Internet trgovina 1

Prednosti web trgovine nad klasičnom trgovinom

  1. Niži troškovi poslovanja – Internet trgovina ne zahtijeva velike investicije u prostor, inventar, osoblje i druge troškove koji se obično javljaju u tradicionalnoj trgovini.
  2. Dostupnost 24/7 – Internet trgovina radi 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što znači da kupci mogu kupovati proizvode i usluge kada god to žele, bez obzira na vrijeme i mjesto.
  3. Globalno tržište – Internet trgovina omogućava tvrtkama da dosegnu kupce diljem svijeta, što znači da postoji velik potencijal za rast poslovanja.
  4. Smanjenje troškova – Internet trgovina omogućava tvrtkama da ciljaju specifičnu publiku putem interneta, što je često jeftinije od tradicionalnih marketinških metoda. Isto tako smanjeni su troškovi ljudi, prostora, itd. te firma vrlo lako može postati poznata kao najjeftinija online kupovina.

Izrada internet trgovine već od 380€

Internet trgovinu radimo već od 380 €. Cijena najviše ovisi o uvedenim sistemima plaćanja.

  • direktna bakovna transakcija (plaćanje na račun),
  • plaćanje pouzećem,
  • plaćanje preko Paypala,
  • plaćanje bankovnim karticama (ili hrvatski gateway ili novi Stripe međunarodni sistem)

Ukoliko ne znate koji je optimalan sistem za vas, javite nam se te ćemo vam predložiti najjeftiniju opciju ovisno o vašim potrebama.

Primjer
A možemo napraviti i web stranicu i web shop u jednom