Usluge oglašavanja Vaše web stranice na Googlu, Facebooku i Instagramu

Ako svoju web stranicu želite promovirati kako bi što prije postigla prepoznatljivost na Googlu i ostalim tražilicama, za Vas radimo kampanje oglašavanja. Odabir platforme za oglašavanje se radi prema tipu Vaše web stranice te prema tome što želite postići oglašavanjem. Od povećanja posjeta stranici do povećanja prodaje proizvoda sa stranice.

Oglašavanje

Cijene oglašavanja

Cijene podrazumijevaju izradu kampanje te mjesec dana praćenja kampanje te optimiziranja oglasa prema klikanju na stranicu. Pošaljite nam email i pojasnite što Vam treba te ćemo Vam dati cijenu s kojom ćete sigurno biti zadovoljni.

Nakon mjesec dana oglašavanja postoji mogućnost nastavka vođenja oglasa.

Oglašavanje i razne usluge povećanja kvalitete web stranice

Google ads oglašavanje – pretraživačka kampanja

Oglašavanje na Googlu se radi tako da se vaš oglas prikazuje posjetiteljima koji pretražuju određene pojmove. U kampanji je uključeno i mjesec dana vođenja kampanje.

Google ads oglašavanje – prikazivačka kampanja

Oglašavanje na Googlu tako da se vaš oglas prikazuje posjetiteljima na različitim digitalnim platformama. U kampanji je uključeno i mjesec dana vođenja kampanje.

Facebook i Instagram oglašavanje

Faceboook i instagram oglašavanje radi se tako da se oglas prikazuje ciljanoj publici prema spolu i godinama. U oglašavanju je uključeno i mjesec dana vođenja oglasa.

Vođenje oglasa nakon isteka mjesec dana

Nakon isteka mjesec dana vođenja vašeg Google ili Facebook/Instagram oglasa, ako ne želite sami postoji mogućnost nastavka vođenja oglašavanja.

Izrada Google maps lokacije

Google maps lokacija je metoda povećanja lokalnog SEO, odnosno na ovaj način se web stranici može osigurati pozitivan doživljaj preko Google recenzija.

Izrada video reklame s logom firme

Video reklama je jedan od najpopularnijih načina povećanja intresa. Izradit ćemo vam 3 videa u trajanju od 1-5 sek., 5-10 sek. i 10-20 sek.

Izrada newslettera

Pošaljite automatizirane obavijesti preko emaila vašim klijentima i stvarajte vezu s njima kakao bi im stalno privlačili pažnju.

Skočni prozori

Povećajte atraktivnost vaše web stranice sa skočnim prozorima koji će se kupcima povremeno i nenametljivo pojavljivati.