Komunikacija s kupcima

Povećajte interes za svoju web stranicu

Poznata stvar kod web stranica je da je jedan dio vlasnika web stranice nezadovoljan rezultatima web stranice jer vlasnici misle da će web stranica donijeti zaradu sama od sebe. Međutim… 

Manji broj ljudi zna da web stranica počne zadovoljavati Googlove kriterije rangiranja tek nakon 1,5 – 2 godine. Pod uvjetom da na stranicu stalno uz postojeća dolaze i nova “klikanja”.

Za vlasnika web stranice to znači samo jedno. Da na sve načine mora dovesti ljude na stranicu te stranicu učiniti “interaktivnom i zanimljivom”. I zato odnedavno u našoj ponudi imamo nove extenzije i metode modernih marketinških metoda kvalitetnije komunikacije.

privlačenje

Popup prozori

Popup prozori su moderan način privlačenja pažnje novih kupaca. Pogledajte neke od primjera prekrasnih popup prozora za različite namjene…
poticanje na akciju

Odbrojavanje

Želite potaknuti akciju na Vašoj web stranici? Postavite vrijeme unutar kojeg će posjetitelj imati neku beneficiju. Ponudite mu osjećaj da je uštedio.
mjesečne obavijesti

Newsletter

Moderna digitalna komunikacija traži stalan kontakt s kupcima. Omogućite im da dobivaju poruke od Vas. Naviknite kupca na Vašu firmu.
zadržavanje pažnje

Multistep forma

Kada trebate uzeti više informacija, multistep forma je optimalno rješenje. Ne dopustite da kupac izgubi koncentraciju i krivo popuni formu.

izračun cijene

Kalkulativna forma

Kada se bavite prodajom i želite da kupci sami izračunaju koliko ih nešto košta, onda se na stranicu može staviti ovakva kalkulativna forma. 

paypal

Online plaćanje

Želite svoje poslovanje dovesti na viši i moderniji nivo. Uvedite plaćanje Paypalom. Kupac odabere plaćanje i sistem ga dalje vodi.

Online prodaja

Webshop

Ne propustite budućnost. Već sada se uključite u online prodaju svojih proizvoda. Narudžbama i proizvodima upravljajte sami. Ostvarite extra dobit.

Online chat

Direktni razgovor

S kupcima se može povećati komunikacija za 45% kada se na stranicu stavi sistem za direktni razgovor. 

youtube video

Moderna video reklama

Predstavite svoju firmu ili djelatnost s modernom i zabavnom video reklamom u trajanju od oko 1-2 min. 

oglašavanje

Google ads i Facebook

Ogašavanje na Googlu i Facebooku. Reklamirajte se na tako da ovisno o budžetu pozicioniramo oglas u optimalni odnos pojavljivanja.

povećanje konverzacije

Izlazni popup

Posjetitelj vam napušta stranicu. Zadržite ga tako da mu u posljednjem trenutku date neodoljivu ponudu.