FAQ kod izrade stranica

Često postavljana pitanja

Standardna stranica podrazumijeva klasičnu stranicu na kojoj se nalaze tekstovi, slike, novosti (blog) i sl. U standardnu stranicu ne spada web shop stranica, multijezična stranica ili stranice koje treba dodatno kodirati da bi zadovoljile određenu funkcionalnost.

Kako bi kupcima omogućili da izradu web shopa ne plaćaju puno, napravili smo mogućnost da kupci sami unose proizvode. Na taj način kupci sami upravljaju s proizvodima, dodaju ih, brišu, mijenjaju itd. praktično u neograničenoj količini. Cijena se ne mijenja bez obzira koliko proizvoda će biti u web shopu.
Samo u slučaju da web shop ima nekoliko tisuća proizvoda, može se dogoditi da je potrebno povećati memoriju u hosting paketu. Taj trošak je cca 100-200 kn godišnje.

Ne. Odabir dizajna služi da nam da smjernice kojih boja i izgleda da se pridržavamo. Ako klijent želi točan izgled, možemo napraviti i tako. Može se i kombinirati s više dizajna kako će neka stranica izgledati.

Samo na taj način možemo garantirati da će stranice funkcionirati ispravno. Hakerski napadi na stranice su preveliki da bi prepustili slučajnosti ispravnost stranice. I ako se nešto dogodi, stranka dodatno ne plaća rješavanje problema što je za mnoge koji izrađuju web stranice veliki udio u dodatnoj zaradi. Mi želimo da je onaj koji naruči stranicu bez brige i ne želimo zarađivati na skrivenim troškovima.

Dnevno se kod nas i u svijetu događa više od milijun cyber napada na web stranice. Na webu ćete naći stotine ponuda izrada web stranica, ali ako detaljnije pogledate vidjet ćete da se vrlo rijetko nudi zaštita i nadogradnja različitih programa koji se koriste u radu stranice. Naime, da bi stranica bila sigurna, jednom mjesečno potrebno je nadograditi siguronosne programe kao i različite dodatne programe koji se koriste za funkcionalnost stranice. U pravilu, skoro svaka stranica kod nas je na dnevnoj bazi napadnuta s 10 ili više pokušaja logiranja kako bi se napravila šteta stranici. Ti pokušaji su najčešće iz zemalja kao što su Kina, Vietnam, SAD pa čak i neke zapadne zemlje. Ti napadi nemaju veze s ljudima već su to automatizirani robotski software-i.
Zbog toga u održavanju radimo i back-up ukoliko dođe do bilo kakvog problema. Sveukupno, za stranku to znači da nema brige.

Serveri koje koristimo su jedni od naboljih, najsigurnijih i najbržih koji postoje na tržištu. Ne želimo raditi na ničem lošijem od toga. Zašto da si stvaramo dodatne probleme.

Prilikom naručivanja možete sami birati dizajn koji prilagođavamo svakom tipu stranice. Kada se stranica počne raditi, stranica se radi u periodama gdje smo u kontaktu s Vama i periodično Vam pokažemo u kojoj smo fazi s izradom. U svakom trenutku možete nam sugerirati izmjene. Čak i kada je stranica gotova, neke izmjene se mogu napraviti po pitanju boja, izgleda itd. Do sada ni jedna stranka nije bila nezadovoljna. 

ŠTO RADIMO

PODIJELI

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

KONTAKT

091 798 3211